Despre noi

e-Seen.com este furnizor online de etichete autoadezive, role casa de marcat, consumabile si echipamente specifice. Orientat spre client si calitate, oferim solutii complete specializate, inclusiv servicii de consultantă gratuită si service. Totodata suntem importatori distribuitori directi de aparatură specializată pentru imprimarea si citirea automată a codurilor de bare, aplicatoare si riboane: Toshiba, Zebra, Labelmate, Towa.

 

Cu o experienta de peste 14 ani in domeniu, echipa noastra ofera clientilor sai produse si solutii la preturi mici pentru o varietate de segmente de business. Garantam clientilor nostrii ca produsele oferite sunt realizate la cele mai inalte standarde de calitate, la un pret foarte avantajos.

 

Producem etichete autoadezive cu adezivi standard sau speciali, etichete pentru imprimante si cântare termice, etichete de raft, etichete preimprimate , etichete de uz industrial/alimentar etc., potrivite atât etichetarii automate, cât si celei manuale.

 e-Seen.com este proprietatea ROM SEEN PRINT SRL

 

rom seen print,e-seen,seen,seenprint,tipografii,tipografie,eticheta,etichete,folie,ambalaj,ambalaje flexibile,cuti,role case marcat,tipar,tipar flexo,dtp,toshiba,zebra,labelmate, towa,kmp

Unitati de impachetare diverse

Flexibilitate in aprovizionare

Serviciu clienti

Consultanta in alegerea produselor